Art workshops schilderen kinderen vanaf 8 jaar.

Voorlopig zijn deze lessen nog niet beschikbaar. 

 

Omgeving Hoorn- Schilderworkshops voor kinderen vanaf 8 jaar. Tijdens deze workshops gaan de kinderen de basis leren van het schilderen.

Mijn naam is Elaine van der Made. Van beroep ben ik professioneel kunstenaar en leerkracht op de Roald Dahlschool in Zwaag.

.

Schilderen voor kinderen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Schilderen prikkelt je fantasie, het is goed voor je fijne motoriek en het bevordert je concentratie. De perfecte manier om de creativiteit de vrije loop te laten.
Elaine organiseert schilderlessen voor kinderen vanaf 8 jaar. Tijdens deze creatieve schilderlessen gaat Elaine de basisprincipes van het schilderen uitleggen. Hoe meng je kleuren? Hoe schilder je in lagen? Hoe houd je een penseel vast? Hoe schilder je de haren van een hond of kat? Hoe maak je een abstract schilderij? En hoe schilder je een oog? Tijdens deze lessen krijgen de kinderen antwoord op deze vragen en gaan ze iedere keer naar huis met een schilderij, waar zij veel van hebben geleerd. 

Voor wie zijn deze schilderlessen geschikt? 

Voor kinderen die willen leren schilderen, gemotiveerd zijn om creatief bezig te zijn, tekenen en schilderen leuk vinden en/of voor kinderen die behoefte hebben aan gezelligheid in combinatie met creativiteit. 

Wanneer:

Voorlopig komen deze lessen niet beschikbaar! Toch geïnteresseerd in een schilderworkshop voor kinderen? Deze zijn privé te boeken, vanaf 1 persoon. Dit kan op locatie naar keuze of in de Kreek. Stuur mij een bericht voor meer informatie.

Tijd:

De workshops starten om 15:30 en zijn klaar om 17:30.

Waar:

Het handvaardigheidslokaal van de Kreek. 
Meetketting 1-3, 1689XD Zwaag.

Bij binnenkomst met de trap naar boven en doorlopen naar het achterste lokaal. 

Inbegrepen:
Alle materialen zijn inbegrepen. De kinderen gaan met een een schilderij naar huis. 

Prijs:
Voor maar €24,95 per les.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zo blijft de kwaliteit van de les hoog en kan Elaine veel individuele feedback geven. Dus Vol=vol
 

 

Kies uit de volgende workshops

Nieuwe workshops weer beschikbaar!

Komen deze data niet uit en ben je toch geïnteresseerd in een workshop?

Stuur Elaine een berichtje en samen kunnen wij kijken voor andere mogelijkheiden! Een workshop kan eventueel flexibel worden ingepland.

Contact form